Close

OVER ONS

Wie is wie?

Elena Bauwens

Elena Bauwens

Dag enthousiaste danser! Mijn naam is Elena. Ik ben geboren op 12 juni 2003 en deed mijn eerste danspasjes toen ik 7 jaar oud was. Sindsdien ben ik nooit meer van de dansvloer geraakt! Dansen is gestart als een hobby, maar nu zeg ik met veel trots dat het mijn passie is! Door de jaren heen heb ik me kunnen ontwikkelen en verbeteren in het dansen. In dat proces was Dance Desire de ideale houvast, het perfecte leermiddel en niet te vergeten, een bron van plezier en vriendschap! Een vereniging waar iedereen zichzelf kan zijn en waarmee we elk jaar een kanjer van een show neerzetten! Ik ben dan ook héél erg blij dat ik mijn passie met jullie kan delen. Samen nieuwe technieken ontdekken en jullie helpen om te groeien als danser. Want een passie delen is het mooiste wat er is, of niet? Veel liefs en tot op de dansvloer! Elena

Mira Mira Belmans
Mira

Mira Belmans

Hoi hoi, mijn naam is Mira Belmans en ik ben geboren op 9 mei 2000. Ik heb in 2015 mijn eerste stappen binnen Dance Desire gezet. Met toch een klein hartje begon ik in deze club, maar dat groeide uit tot een hele hoop nieuwe vriendinnen en een fantastisch plek om mijn dansbenen los te zwieren! In 2023 kwam de vraag of ik wou lesgeven. Hierop heb ik volmondig ja gezegd. Na wat lessen bijwonen en proberen, was ik er helemaal klaar voor om vol enthousiasme voor mijn eigen groep te staan. Ik kijk er al naar uit! Jullie ook?

Liesbeth Liesbeth Boeren
Liesbeth

Liesbeth Boeren

Hoi, mijn naam is Liesbeth Boeren. Ik ben bestuurslid en sporadisch lesgever bij Dance Desire. Al jaren is dans mijn grote passie. Ik startte met klassiek ballet op mijn achtste. In mijn jeugdjaren kwamen daar jazzdance en af en toe ook moderne dans bij. Het was gewoon mijn leven toen. Je kon me bijna dagelijks in een danszaal vinden. Nu , in combinatie met werk en gezin, is dat heel wat minder. Maar toch vond ik hier, bij Dance Desire, samen met mijn dochters, een plekje waar het zalig vertoeven is. En zolang mijn botten en spieren het toelaten, zal ik doorgaan. Want dansen bij Dance Desire … dat is gewoon fantastisch leuk!

Stien Stien Boonen
Stien

Stien Boonen

Hallo! Ik ben Stien Boonen en ik ben geboren op 27 december 1997. Toen ik 6 jaar was, ben ik samen met mijn zus bij Dance Desire komen dansen. Ik verslijt mijn dansbroek dus al vele jaren bij deze fijne danssclub en ik ben van plan dat ook nog vele jaren te blijven doen. Bij Dance Desire krijgt IEDEREEN de kans om zich te ontplooien als danser, en daarnaast maak je er ook veel vrienden waar je enorm veel plezier mee zal maken! Toen ik jonger was hebben veel lesgevers mij geïnspireerd, wat mij gemaakt heeft tot de danser die ik nu ben. Ik heb dankzij hen enorm veel geleerd en genoten al deze jaren en ik hoop dat ik dit ook zal kunnen doen voor de danstalentjes van nu. Met veel enthousiasme kijk ik uit naar het nieuwe dansjaar en ik sta te popelen om aan de slag te gaan! Ik ben er alvast helemaal klaar voor! Hopelijk zien we jou binnenkort schitteren op het podium!

Sofie Bruyninckx

Sofie Bruyninckx

Ik ben Sofie Bruyninckx en dans vanaf 2001 bij Dance Desire. In 2011 werd ik lid van het bestuur en sindsdien oefen ik met zeer veel plezier de taak van secretaris uit.

Eline Cuyvers

Eline Cuyvers

Beste dansers, ik ben Eline Cuyvers en ben geboren op 17 maart 1996. Ik ben leerkracht in het lager onderwijs. In 2008 zette ik mijn eerste danspassen en sindsdien heb ik de dansmicrobe erg te pakken. Sinds 2017 kan ik me niet alleen tijdens de schooluren een trotse juf noemen, maar ook tijdens het begeleiden van de G-dansen. Ik geniet ervan wanneer ik zie dat deze leden hun passie voor dansen kunnen tonen door samen, met plezier en vol enthousiasme, hard te werken voor onze jaarlijkse show.

Nathalie Nathalie Daems
Nathalie

Nathalie Daems

Mijn naam is Nathalie Daems en zag het levenslicht op 13 maart 1986. Ik studeerde Sociologie en vond nadien werk als Stafmedewerker Seniorenwerking bij de Socialistische Mutualiteiten. Samen met mijn vriend woon ik in het hartje van Turnhout. Ik ben dan ook een Turnhoutenaar in hart en nieren.Tijdens mijn vrije tijd probeer ik te genieten van de verschillende faciliteiten die deze stad te bieden heeft. De rest van mijn vrije tijd gaat sinds mijn 7 jaar naar mijn grote passie, DANSEN. In 1993 ben ik als klein meisje gestart in het toen nog ‘Rit’s Real Dance Desire’.Hier leerde ik mijn eerste danspasjes. Exact 10 jaar later wilde ik mijn kennis en passie delen met jongere leden en heb ik de stap gezet naar het lesgeven. Zoveel jaren later geniet ik nog elke dag van het dansen en sta ik elk jaar versteld van de mooie creaties die Dance Desire op het podium brengt.

Line Line Haud’huyze
Line

Line Haud’huyze

Mijn naam is Line Haud’huyze en ben geboren op 20 augustus 2001. Met veel plezier geef ik les bij Dance Desire sinds september 2017. Zelf dans ik al sinds mijn 5de en vanaf toen is dat het allerliefste wat ik doe. Ik hoop iedere les mijn enthousiasme te kunnen delen met mijn dansers en dat we elk jaar weer een prachtshow kunnen neerzetten. Techniek en creativiteit zijn daarbij heel belangrijk, vriendschap en plezier krijgen we er iedere week zomaar bovenop! Er zijn nog nergens mooiere vriendschappen ontstaan dan bij Dance Desire, en we weten allemaal dat dansvrienden voor het leven zijn!

Jitte Jitte Jansen
Jitte

Jitte Jansen

Dag lieve dansers, mijn naam is Jitte Jansen en ik ben geboren op 4 mei 2001. Als kleuter ben ik gestart met turnen maar al snel ben ik overgestapt naar dans. Als 5 jarige ben ik gestart met klassiek ballet. Jazz dance en moderne dans zijn er in de volgende jaren bijgekomen. Sinds 2013 ben ik lid bij Dance Desire en geniet ik elke week van de verschillende danslessen. Elke dag dansen, dat wil ik graag heel mijn leven blijven doen alsook mijn liefde voor dans doorgeven aan anderen. In 2017 kreeg ik de kans om les te geven, mijn droom om dansjuf te worden kwam uit, dit was een kans die ik niet kon laten liggen. Wekelijks geniet ik énorm om dingen bij te leren en deze te kunnen delen met mijn eigen dansers om zo op het einde van het dansjaar een knaller van een show neer te zetten.

Silke Janssen

Silke Janssen

Ik ben Silke Janssen, lesgeefster en bestuurslid bij Dance Desire. Al vanaf een jonge leeftijd heb ik een enorme passie ontwikkeld voor dansen en ik kan nog steeds niet zonder! Ik dans al van mijn 7 jaar bij Dance Desire en sinds 2009 ben ik ook actief als lesgeefster. Mijn doel is om alle dansers zoveel mogelijk bij te leren, maar ook vooral te laten genieten van jazzdans. In mijn functie als bestuurslid sta ik in voor de artistieke vormgeving, de belichting en algemene coördinatie van onze dansvoorstellingen. Daarnaast probeer ik de dagelijkse organisatie van onze vereniging zo goed mogelijk mee te ondersteunen. Dance Desire is voor mij een club waar ik als danseres veel heb geleerd, maar ook heel vaak heb gelachen en genoten. Ik heb hier mensen leren kennen, die mij voor altijd nauw aan het hart liggen!

Lise Lise Luyts
Lise

Lise Luyts

Beste dansers, Mijn naam is Lise Luyts en ik ben geboren op 10 maart 1992. Mijn dans kriebels zijn begonnen in 2004. Toen ben ik begonnen bij Dance Desire. Vanaf 2010 heb ik ook de kans gekregen om te mogen lesgeven aan onze geweldige groepen. Ik probeer ieder jaar nog bij te leren, omdat ik heel graag dans. Ik voel me heel vrij en dan kan ik al mijn spieren nog eens gebruiken. Als er een dansprogramma op tv komt, zit ik met veel plezier te kijken, dan beginnen mijn danskriebels te bewegen en kan ik niet wachten op de volgende dansles…
Veel dansplezier! Groetjes, Lise

Ante Ante Malfait
Ante

Ante Malfait

Beste dansers, mijn naam is Ante Malfait en ben geboren op 2 april 1997. Toen ik 6 jaar was mocht ik voor de 1ste keer naar de dansles en had direct de danskriebels te pakken. Als mijn mama vroeger aan mij vroeg wat ik later wilde worden, was mijn antwoord dansjuffrouw. Na 12 jaar lang zelf les te volgen, komt die droom ook uit en ik zal met veel liefde en plezier mijn dans passie delen met andere dansers. Ik probeer zelf nog elk jaar bij te leren en mezelf te verbeteren.

Anne Meeus

Anne Meeus

Hoi, mijn naam is Anne Meeus, Ik ben geboren op 7 april 1989. Ik heb verpleegkunde gestudeerd en werk nu al enkele jaren als sociaal verpleegkundige op Vibo De Brem in Oud-Turnhout, echt een fantastische job. Vanaf 2000 ben ik lid van Dance Desire, een super leuke bende vol enthousiaste dansers, lesgevers, supporters,...

Jeroen Snoeijs

Jeroen Snoeijs

Hoi, mijn naam is Jeroen Snoeijs. Op achtjarige leeftijd startte ik als kleine jongen bij deze club. Doorheen de jaren heb ik mijn passie voor dansen opgebouwd en kreeg ik de kans om mijn eigen creativiteit in danslessen te gebruiken als lesgever. Jarenlang heb ik me actief ingezet als bestuurslid en voorzitter om Dance Desire mee uit te bouwen tot een familie waar iedereen zichzelf kan zijn en zijn passie voor dans kan beleven. Om meer quality time voor mezelf te creëren trok ik me terug uit het bestuur. De passie om dansers te begeleiden kon ik echter niet verbergen. Het is fijn om terug te zijn als lesgever en samen met dit gemotiveerde team te werken aan het Dance Desire van de toekomst!

Loes Loes Stoops
Loes

Loes Stoops

Hoi, ik ben Loes Stoops, bestuurslid en ex-lesgever bij Dance Desire. In 1991 zette ik als zevenjarig meisje mijn eerste danspassen bij deze dansclub, toen nog 'Rits's Real Dance Desire. Elf jaar later stond ik zelf als lesgever voor mijn eigen groepen. In 2004 behaalde ik mijn diploma tot initiator Hedendaagse dans. Dit gaf me de kans om nog meer met dans bezig te zijn (lesgeven op danskampen, jureren op wedstrijden, ...). Zoveel jaren later ben ik nog altijd gepassioneerd door dans. Ik heb steeds geprobeerd om mijn dansers te inspireren net zoals mijn dansjuffen me vroeger hebben geïnspireerd. Mijn motto: dance to inspire and inspire to dance!

Sofie Stoops

Sofie Stoops

Ik ben Sofie Stoops. Als 7jarige zette ik mijn eerste danspasjes bij het toenmalige ‘Rit’s Real Dance Desire’. Hier heb ik de danskriebels te pakken gekregen. Na al die jaren draag ik deze club nog steeds een warm hart toe. In 2018 werd ik bestuurslid, meer bepaald penningmeester. Samen met een team enthousiaste lesgevers en bestuursleden trachten we ieder jaar opnieuw vele dansers te laten genieten van dansen met een spetterende dansshow als jaarlijkse afsluiter.

Fé Fé Thomassen
Fé

Fé Thomassen

Hallo dansers! Mijn naam is Fé Thomassen en ik ben geboren op 11 juni 2003, al sinds ik een kleutertje was, ben ik lid van Dance Desire. In de lagere school voornamelijk nog een gedreven keurturnster die het turnen combineerde met een beetje ballet, en een dansles bij Dance Desire. Maar naarmate de jaren vorderden groeide mijn passie voor het dansen en voor Dance Desire en heb ik het turnen achter mij gelaten. Ik hou ervan om nieuwe technieken en combinaties bij te leren, waar het maar kan. Dat ik dit nu ook kan delen met andere dansers van deze super gezellige vereniging is een droom die uitkomt. Laat ons er een mega dansjaar en spetterende voorstelling van maken!

Yauke Yauke Thomassen
Yauke

Yauke Thomassen

Hey Dansers, mijn naam is Yauke Thomassen en ik geef sinds 2015 les bij Dance Desire. Dat is 8 jaar nadat ik zelf als danseres bij deze club begon. Ook toen wist ik in mijn hoofd al dat ik ooit zelf dansjuf wilde worden. Toen Dance Desire me deze kans gaf heb ik ze dan ook met beide handen gegrepen. Wekelijks ontvang ik mijn dansers met open armen om de beentjes los te gooien en aan het einde van het jaar een show neer te zetten waar alle ogen voor open gaan. Na het opwarmen van alle lichaamsdelen hoop ik mijn enthousiasme voor dans aan mijn dansers te kunnen doorgeven en er samen een topjaar van te maken!

Joke Joke Van Bourgognie
Joke

Joke Van Bourgognie

Mijn naam is Joke Van Bourgognie en ik ben geboren op 1 november 2002. Al sinds ik klein ben, begeef ik mij al dansend doorheen mijn huis, want waarom wandelen als je ook op een leukere manier je bestemming kan bereiken? In 2013 ruilde ik onze parket in voor de dansvloeren van Dance Desire. Al snel bleek dat Dance Desire een club naar mijn hart is waar élke danser de kans krijgt om bij te leren en vooral te stralen op het podium tijdens Dansant. Daarom ben ik ook enorm blij dat ik me vanaf september 2023 lesgeefster bij deze club mag noemen en iedereen kan aansteken met mijn dansmicrobe. Tot op de dansvloer!

Caroline Van den Broeck

Caroline Van den Broeck

Dag lieve dansers ! Mijn naam is Caroline Van den Broeck en ik ben geboren op 22 augustus 2002. Heb jij zin om wekelijks je dansbenen los te gooien, heel veel plezier te beleven en vriendschappen voor het leven te sluiten? Dan is Dance Desire the place to be!! Toen ik 7 jaar oud was, ben ik begonnen met dansen en ritmische gymnastiek. Dit zijn nog steeds de dingen die ik het liefste doe. Ik heb er altijd van gedroomd om ooit zelf les te mogen geven en vanaf september 2020 wordt deze droom werkelijkheid. Ik kijk er enorm hard naar uit om mijn passie voor dans door te kunnen geven aan andere dansers en er zo elke week opnieuw samen een geweldig leuke dansles van te maken. Hopelijk tot in de dansles! Veel liefs, Caroline

Lotte G Lotte Wouters (*)
Lotte G

Lotte Wouters (*)

Hallo, mijn naam is Lotte Wouters en ik ben geboren op 3 augustus 1999. Toen ik 7 jaar was, zette ik mijn eerste danspasjes bij Dance Desire. Meteen had ik de smaak te pakken en kon je me vaak in de danszaal terug vinden. 9 jaar lang hebben lesgevers mij elke dansles geïnspireerd en sinds 2015 kreeg ik de kans om zelf dansles te geven. Van kleins af aan is dansen mijn grootste passie dus dit was een kans die ik niet kon laten liggen. Ik geniet ervan om elke week weer nieuwe dingen bij te leren en deze te kunnen delen met mijn eigen dansers. Danse desire is een geweldige dansclub waar iedereen welkom is. En onthoud: Dance with your heart and your feet will follow!

Lotte T Lotte Wouters (**)
Lotte T

Lotte Wouters (**)

Hallo, mijn naam is Lotte Wouters en ik ben geboren op 14 november 2000. Toen ik 5 jaar was, ben ik begonnen met dansen. Mijn droom is altijd geweest om dansles te geven. Sinds 2017 is deze droom uitgekomen! Ik geef met alle liefde en plezier les en hoop dit ook zo over te brengen aan mijn dansers. En zeker niet vergeten: Why be moody if you can shake your booty?

Visie

Een gevarieerd en kwaliteitsvol aanbod jazzdancelessen in Turnhout waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt.

Missie

Met Dance Desire vzw willen we Turnhoutse kinderen, jongeren en volwassenen een veilige basis aanbieden om jazzdance te kunnen volgen. We streven hierin naar het bijbrengen van basistechnieken en het creëren van een professioneel toonmoment in het cultuurhuis van onze stad.
Bij dit alles staat een familiair clubverband centraal.

Organogram

Een overzicht van onze organisatiestructuur vind je hier.

Met steun van

WAAR DANSEN WIJ?

Onze lessen gaan door op de volgende adressen:

Sporthal St. Franciscusschool

Schorvoortstraat 31
2300 Turnhout

Thomas More

Campus Blairon 800 (danszaal)
2300 Turnhout
(inrit via Lokerenstraat 110)

Heilig Graf - Balletzaal

Sporthal Heilig Graf
Baron Frans du Fourstraat 27
2300 Turnhout

Heilig Graf - Omnizaal

Sporthal Heilig Graf
Baron Frans du Fourstraat 27
2300 Turnhout

Heilig Graf - Turnzaal

Sporthal Heilig Graf
Baron Frans du Fourstraat 27
2300 Turnhout