Close

OVER ONS

Wie is wie?

Liesbeth Boeren Liesbeth Boeren
Liesbeth Boeren

Liesbeth Boeren

Hoi, mijn naam is Liesbeth Boeren. Ik ben bestuurslid en sporadisch lesgever bij Dance Desire. Al jaren is dans mijn grote passie. Ik startte met klassiek ballet op mijn achtste. In mijn jeugdjaren kwamen daar jazzdance en af en toe ook moderne dans bij. Het was gewoon mijn leven toen. Je kon me bijna dagelijks in een danszaal vinden. Nu , in combinatie met werk en gezin, is dat heel wat minder. Maar toch vond ik hier, bij Dance Desire, samen met mijn dochters, een plekje waar het zalig vertoeven is. En zolang mijn botten en spieren het toelaten, zal ik doorgaan. Want dansen bij Dance Desire … dat is gewoon fantastisch leuk!

Stien Boonen Stien Boonen
Stien Boonen

Stien Boonen

Hallo! Ik ben Stien Boonen en ik ben geboren op 27 december 1997. Toen ik 6 jaar was, ben ik samen met mijn zus bij Dance Desire komen dansen. Ik verslijt mijn dansbroek dus al vele jaren bij deze fijne danssclub en ik ben van plan dat ook nog vele jaren te blijven doen. Bij Dance Desire krijgt IEDEREEN de kans om zich te ontplooien als danser, en daarnaast maak je er ook veel vrienden waar je enorm veel plezier mee zal maken! Toen ik jonger was hebben veel lesgevers mij geïnspireerd, wat mij gemaakt heeft tot de danser die ik nu ben. Ik heb dankzij hen enorm veel geleerd en genoten al deze jaren en ik hoop dat ik dit ook zal kunnen doen voor de danstalentjes van nu. Met veel enthousiasme kijk ik uit naar het nieuwe dansjaar en ik sta te popelen om aan de slag te gaan! Ik ben er alvast helemaal klaar voor! Hopelijk zien we jou binnenkort schitteren op het podium!

Sofie Bruyninckx Sofie Bruyninckx
Sofie Bruyninckx

Sofie Bruyninckx

Ik ben Sofie Bruyninckx en dans vanaf 2001 bij Dance Desire. In 2011 werd ik lid van het bestuur en sindsdien oefen ik met zeer veel plezier de taak van secretaris uit.

Eline Cuyvers Eline Cuyvers
Eline Cuyvers

Eline Cuyvers

Beste dansers, ik ben Eline Cuyvers en ben geboren op 17 maart 1996. Ik ben leerkracht in het lager onderwijs. In 2008 zette ik mijn eerste danspassen en sindsdien heb ik de dansmicrobe erg te pakken. Sinds 2017 kan ik me niet alleen tijdens de schooluren een trotse juf noemen, maar ook tijdens het begeleiden van de G-dansen. Ik geniet ervan wanneer ik zie dat deze leden hun passie voor dansen kunnen tonen door samen, met plezier en vol enthousiasme, hard te werken voor onze jaarlijkse show.

Nathalie Daems Nathalie Daems
Nathalie Daems

Nathalie Daems

Mijn naam is Nathalie Daems en zag het levenslicht op 13 maart 1986. Ik studeerde Sociologie en vond nadien werk als Stafmedewerker Seniorenwerking bij de Socialistische Mutualiteiten. Samen met mijn vriend woon ik in het hartje van Turnhout. Ik ben dan ook een Turnhoutenaar in hart en nieren.Tijdens mijn vrije tijd probeer ik te genieten van de verschillende faciliteiten die deze stad te bieden heeft. De rest van mijn vrije tijd gaat sinds mijn 7 jaar naar mijn grote passie, DANSEN. In 1993 ben ik als klein meisje gestart in het toen nog ‘Rit’s Real Dance Desire’.Hier leerde ik mijn eerste danspasjes. Exact 10 jaar later wilde ik mijn kennis en passie delen met jongere leden en heb ik de stap gezet naar het lesgeven. Zoveel jaren later geniet ik nog elke dag van het dansen en sta ik elk jaar versteld van de mooie creaties die Dance Desire op het podium brengt.

Line Haud'huyze Line Haud'huyze
Line Haud'huyze

Line Haud'huyze

Mijn naam is Line Haud’huyze en ben geboren op 20 augustus 2001. Met veel plezier geef ik les bij Dance Desire sinds september 2017. Zelf dans ik al sinds mijn 5de en vanaf toen is dat het allerliefste wat ik doe. Ik hoop iedere les mijn enthousiasme te kunnen delen met mijn dansers en dat we elk jaar weer een prachtshow kunnen neerzetten. Techniek en creativiteit zijn daarbij heel belangrijk, vriendschap en plezier krijgen we er iedere week zomaar bovenop! Er zijn nog nergens mooiere vriendschappen ontstaan dan bij Dance Desire, en we weten allemaal dat dansvrienden voor het leven zijn!

Jitte Jansen Jitte Jansen
Jitte Jansen

Jitte Jansen

Dag lieve dansers, mijn naam is Jitte Jansen en ik ben geboren op 4 mei 2001. Als kleuter ben ik gestart met turnen maar al snel ben ik overgestapt naar dans. Als 5 jarige ben ik gestart met klassiek ballet. Jazz dance en moderne dans zijn er in de volgende jaren bijgekomen. Sinds 2013 ben ik lid bij Dance Desire en geniet ik elke week van de verschillende danslessen. Elke dag dansen, dat wil ik graag heel mijn leven blijven doen alsook mijn liefde voor dans doorgeven aan anderen. In 2017 kreeg ik de kans om les te geven, mijn droom om dansjuf te worden kwam uit, dit was een kans die ik niet kon laten liggen. Wekelijks geniet ik énorm om dingen bij te leren en deze te kunnen delen met mijn eigen dansers om zo op het einde van het dansjaar een knaller van een show neer te zetten.

Myrthe Jansens Myrthe Jansens
Myrthe Jansens

Myrthe Jansens

Dag lieve dansers! Ik ben Myrthe Jansens en ik ben geboren op 21 juni 2002. Ik dans al sinds ik een klein meisje was, maar na een andere dansstijl, dansclub en wedstrijden geprobeerd te hebben, ontdekte ik dat Dance Desire mijn plekje was! Na jaren op te kijken naar mijn eigen dansjuffen, ben ik heel blij om vanaf september 2019 mijn passie voor dansen met andere dansers te delen en om samen een geweldige tijd te hebben op de dansvloer! In iedereen zit een danser verborgen en mijn doel is om deze verborgen dansers elke week te doen openbloeien, zodat ze tijdens een prachtige show op het einde van het jaar al hun talenten kunnen tonen aan de buitenwereld!

Silke Janssen Silke Janssen
Silke Janssen

Silke Janssen

Ik ben Silke Janssen, lesgeefster en bestuurslid bij Dance Desire. Al vanaf een jonge leeftijd heb ik een enorme passie ontwikkeld voor dansen en ik kan nog steeds niet zonder! Ik dans al van mijn 7 jaar bij Dance Desire en sinds 2009 ben ik ook actief als lesgeefster. Mijn doel is om alle dansers zoveel mogelijk bij te leren, maar ook vooral te laten genieten van jazzdans. In mijn functie als bestuurslid sta ik in voor de artistieke vormgeving, de belichting en algemene coördinatie van onze dansvoorstellingen. Daarnaast probeer ik de dagelijkse organisatie van onze vereniging zo goed mogelijk mee te ondersteunen. Dance Desire is voor mij een club waar ik als danseres veel heb geleerd, maar ook heel vaak heb gelachen en genoten. Ik heb hier mensen leren kennen, die mij voor altijd nauw aan het hart liggen!

Kato Janssens Kato Janssens
Kato Janssens

Kato Janssens

Hallo iedereen, mijn naam is Kato. Ik geboren op 18 oktober 1996. Al van kleins af aan werd duidelijk dat het dansen in mijn genen zat. Sinds 2001 ben ik dan ook lid van Dance Desire. Samen met een groot deel van mijn neven en nichten hebben we voorbije jaren al heel hard genoten van leuke dansjaren. Het dansen zit in de familie. Ik ben afgestudeerd als kinderverpleegkundige waarbij vooral mijn focus ligt in de chronische sector. Dankzij de begeleiding van de G-dans, kan ik mijn interesse en studie voortzetten in mijn vrije tijd. Ik ga mijn best doen om de kinderen een leuk dansuur te geven en goed te begeleiden waar we kunnen.

Lise Luyts Lise Luyts
Lise Luyts

Lise Luyts

Beste dansers, Mijn naam is Lise Luyts en ik ben geboren op 10 maart 1992. Mijn dans kriebels zijn begonnen in 2004. Toen ben ik begonnen bij Dance Desire. Vanaf 2010 heb ik ook de kans gekregen om te mogen lesgeven aan onze geweldige groepen. Ik probeer ieder jaar nog bij te leren, omdat ik heel graag dans. Ik voel me heel vrij en dan kan ik al mijn spieren nog eens gebruiken. Als er een dansprogramma op tv komt, zit ik met veel plezier te kijken, dan beginnen mijn danskriebels te bewegen en kan ik niet wachten op de volgende dansles…
Veel dansplezier! Groetjes, Lise

Ante Malfait Ante Malfait
Ante Malfait

Ante Malfait

Beste dansers, mijn naam is Ante Malfait en ben geboren op 2 april 1997. Toen ik 6 jaar was mocht ik voor de 1ste keer naar de dansles en had direct de danskriebels te pakken. Als mijn mama vroeger aan mij vroeg wat ik later wilde worden, was mijn antwoord dansjuffrouw. Na 12 jaar lang zelf les te volgen, komt die droom ook uit en ik zal met veel liefde en plezier mijn dans passie delen met andere dansers. Ik probeer zelf nog elk jaar bij te leren en mezelf te verbeteren.

Anne Meeus Anne Meeus
Anne Meeus

Anne Meeus

Hoi, mijn naam is Anne Meeus, Ik ben geboren op 7 april 1989. Ik heb verpleegkunde gestudeerd en werk nu al enkele jaren als sociaal verpleegkundige op Vibo De Brem in Oud-Turnhout, echt een fantastische job. Vanaf 2000 ben ik lid van Dance Desire, een super leuke bende vol enthousiaste dansers, lesgevers, supporters,... Sinds 2013 ben ik ook lid van het bestuur van Dance Desire, ik vervul hier de taken van G-Dans- en kledingverantwoordelijke .

Jeroen Snoeijs Jeroen Snoeijs
Jeroen Snoeijs

Jeroen Snoeijs

Hoi, mijn naam is Jeroen Snoeijs. Op achtjarige leeftijd startte ik als kleine jongen bij deze club. Doorheen de jaren heb ik mijn passie voor dansen opgebouwd en kreeg ik de kans om mijn eigen creativiteit in danslessen te gebruiken als lesgever. Jarenlang heb ik me actief ingezet als bestuurslid en voorzitter om Dance Desire mee uit te bouwen tot een familie waar iedereen zichzelf kan zijn en zijn passie voor dans kan beleven. Om meer quality time voor mezelf te creëren trok ik me terug uit het bestuur. De passie om dansers te begeleiden kon ik echter niet verbergen. Het is fijn om terug te zijn als lesgever en samen met dit gemotiveerde team te werken aan het Dance Desire van de toekomst!

Loes Stoops

Loes Stoops

Hoi, ik ben Loes Stoops, bestuurslid en ex-lesgever bij Dance Desire. In 1991 zette ik als zevenjarig meisje mijn eerste danspassen bij deze dansclub, toen nog 'Rits's Real Dance Desire. Elf jaar later stond ik zelf als lesgever voor mijn eigen groepen. In 2004 behaalde ik mijn diploma tot initiator Hedendaagse dans. Dit gaf me de kans om nog meer met dans bezig te zijn (lesgeven op danskampen, jureren op wedstrijden, ...). Zoveel jaren later ben ik nog altijd gepassioneerd door dans. Ik heb steeds geprobeerd om mijn dansers te inspireren net zoals mijn dansjuffen me vroeger hebben geïnspireerd. Mijn motto: dance to inspire and inspire to dance!

Sofie Stoops

Sofie Stoops

Ik ben Sofie Stoops. Als 7jarige zette ik mijn eerste danspasjes bij het toenmalige ‘Rit’s Real Dance Desire’. Hier heb ik de danskriebels te pakken gekregen. Na al die jaren draag ik deze club nog steeds een warm hart toe. In 2018 werd ik bestuurslid, meer bepaald penningmeester. Samen met een team enthousiaste lesgevers en bestuursleden trachten we ieder jaar opnieuw vele dansers te laten genieten van dansen met een spetterende dansshow als jaarlijkse afsluiter.

Yauke Thomassen Yauke Thomassen
Yauke Thomassen

Yauke Thomassen

Hey Dansers, mijn naam is Yauke Thomassen en ik geef sinds 2015 les bij Dance Desire. Dat is 8 jaar nadat ik zelf als danseres bij deze club begon. Ook toen wist ik in mijn hoofd al dat ik ooit zelf dansjuf wilde worden. Toen Dance Desire me deze kans gaf heb ik ze dan ook met beide handen gegrepen. Wekelijks ontvang ik mijn dansers met open armen om de beentjes los te gooien en aan het einde van het jaar een show neer te zetten waar alle ogen voor open gaan. Na het opwarmen van alle lichaamsdelen hoop ik mijn enthousiasme voor dans aan mijn dansers te kunnen doorgeven en er samen een topjaar van te maken!

Anouk Thys Anouk Thys
Anouk Thys

Anouk Thys

Mijn naam is Anouk Thys. Ik ben geboren in 1999 en woon in Turnhout. Toen ik 4 jaar was zette ik mijn eerste danspasjes, sindsdien is dansen een echte passie voor mij geworden. Ik geef mij dan ook altijd voor de volle 100%. Doordat ik zo met dansen bezig was, had ik ook enkele dromen. Zo stond ik als klein meisje o.a. al op het podium tijdens de Samson en Gert kerstshow. Sinds 2006 ben ik lid geworden van Dance Desire en ook hier werd mijn tweede droom vervuld. Vanaf 2015 mag ik zelf dansles geven. Daarom probeer ik elk jaar nog bij te leren en zelf veel te dansen in verschillende stijlen zoals klassiek, jazz … om zoveel mogelijk aan mijn dansers te kunnen doorgeven. ‘Dance is an art, paint your dream and follow it’

Sophie Van den Ouwelant Sophie Van den Ouwelant
Sophie Van den Ouwelant

Sophie Van den Ouwelant

Ik ben Sophie Van den Ouwelant en ik ben geboren in 1987. Als klein meisje danste ik altijd al in de garage met de buurmeisjes, maar ik ben pas beginnen dansen bij Dance Desire toen ik 15 was. Tijdens mijn studies voor kinesitherapeute heb ik noodgedwongen een pauze moeten inlassen omdat ik op kot zat in Leuven. Daarna heb ik 3 jaar in Gent gewoond, waar ik heb gewerkt in een revalidatiecentrum voor kinderen met ontwikkelingsproblemen. In de zomer van 2013 heb ik terug mijn roots opgezocht in Turnhout en ben ik ook meteen terug beginnen dansen. Ik ben superblij dat ik vanaf 2014 als vrijwilliger de G-dans mee mag begeleiden, waar ik mijn hobby en beroepsmatige interesse perfect kan combineren! Ik heb er zin in!

Els Van Dyck Els Van Dyck
Els Van Dyck

Els Van Dyck

Ik ben Els Van Dyck en dansen heeft altijd al in mijn lijf en leden gezeten. Lang, lang, lang geleden volgde ik heel wat jaren klassiek ballet. Na heel wat omzwervingen van studies, op kot gaan, werken en kinderen kopen, kriebelde het zo keihard om terug gaan te dansen. Zo kwam ik in een toffe damesgroep terecht bij Dance Desire… en een jaar later zag onze voorzitter al de kans om mijn toespellingen over hoe je efficiënt je leden kan beheren e.d. om te zetten naar mijn taak in het bestuur. Nog steeds ondersteun ik jong en oud graag zodat het aansluiten van leden, de verzekering aanspreken, de lidkaarten verdelen, aanpassingen voor de website opvolgen e.d. allemaal verloopt zoals het hoort. Ik geniet dus van mijn uurtje dansles in de week en daarnaast geniet ik van het ondersteunen van deze fijne organisatie die drijft op héél wat vrijwillige inzet achter de schermen!

Gitte Van Dyck Gitte Van Dyck
Gitte Van Dyck

Gitte Van Dyck

Mijn naam is Gitte Van Dyck en ben geboren op 27 november 1993 in Turnhout. Als 5-jarige maakte ik deel uit van het publiek van Dance Desire en keek ik met flikkerende oogjes naar de show. De danskriebels waren vanaf toen volop aanwezig en ik mocht dan ook het volgende schooljaar naar de eerste dansles. Om een dans te maken zijn natuurlijk danspasjes, technieken … nodig. Maar … er zit meer in een dansje dan je denkt: vriendschap, plezier, creativiteit en samenwerken zijn ook super belangrijk. Dit alles heb ik geleerd door te dansen bij Dance Desire en wil ik ook vanaf 2015 doorgeven aan mijn dansers. Begin met een glimlach en ga dan aan de slag!

Marlies Van Dyck

Marlies Van Dyck

Dag dansers, ik ben Marlies Van Dyck en ben geboren op 12 oktober 1997. Als kleuter had ik al snel de dansmicrobe te pakken door mijn zus Gitte die eveneens danslerares is bij Dance Desire. Vanaf mijn vijf jaar startte ik dan ook bij deze vereniging. In het dagelijks leven ben ik opvoeder-begeleider waarbij mijn voorkeur gaat naar volwassenen met een verstandelijke beperking. Het lesgeven aan de G-dans geeft mij de kans om deze twee grote passies te combineren, waar ik mij dan ook volledig voor wil inzetten. Samen met mijn team zorgen we voor een jaar vol dans en plezier!

Janne Vanuytrecht Janne Vanuytrecht
Janne Vanuytrecht

Janne Vanuytrecht

Ik ben Janne Vanuytrecht en ben geboren op 11 juli 1997 in Antwerpen, maar woon in Turnhout.
Toen ik 7 jaar was besloot ik te gaan dansen bij Dance Desire en sindsdien kan je me heel vaak in de danszaal vinden. Dansen is voor mij een echte passie en daarom was ik ook door het dolle heen toen ik te horen kreeg dat ik die passie na 10 jaar mag doorgeven.
Ik zet me altijd voor de volle 100 % in en hoop dat ik die energieke dancevibe ook aan mijn dansers kan doorgeven! Dance Desire geeft je veel mooie herinneringen, geweldige danslessen, veel vrienden en een goede basis! En onthoud: dancing is like dreaming with your feet!

Lotte Wouters Lotte Wouters (Kids)
Lotte Wouters

Lotte Wouters (Kids)

Hallo, mijn naam is Lotte Wouters en ik ben geboren op 3 augustus 1999. Toen ik 7 jaar was, zette ik mijn eerste danspasjes bij Dance Desire. Meteen had ik de smaak te pakken en kon je me vaak in de danszaal terug vinden. 9 jaar lang hebben lesgevers mij elke dansles geïnspireerd en sinds 2015 kreeg ik de kans om zelf dansles te geven. Van kleins af aan is dansen mijn grootste passie dus dit was een kans die ik niet kon laten liggen. Ik geniet ervan om elke week weer nieuwe dingen bij te leren en deze te kunnen delen met mijn eigen dansers. Danse desire is een geweldige dansclub waar iedereen welkom is. En onthoud: Dance with your heart and your feet will follow!

Lotte Wouters Lotte Wouters (Jeugd 3)
Lotte Wouters

Lotte Wouters (Jeugd 3)

Hallo, mijn naam is Lotte Wouters en ik ben geboren op 14 november 2000. Toen ik 5 jaar was, ben ik begonnen met dansen. Mijn droom is altijd geweest om dansles te geven. Sinds 2017 is deze droom uitgekomen! Ik geef met alle liefde en plezier les en hoop dit ook zo over te brengen aan mijn dansers. En zeker niet vergeten: Why be moody if you can shake your booty?

Al meer dan 30 jaar organiseert vzw Dance Desire danslessen voor kleuters, kinderen, jongeren en volwassenen. Sinds 2012 bieden we ook G-danslessen aan voor kinderen tussen 8 en 14 jaar met een licht mentale handicap of autisme.

Een team van gemotiveerde lesgevers én een enthousiast bestuur vormt samen vzw Dance Desire en werkt hard om een gans jaar lang fijne en kwaliteitsvolle danslessen aan te bieden.

De basis van onze danslessen ligt bij het aanleren van de technieken uit jazzdans waarbij klassieke en moderne danstechnieken worden gecombineerd op hedendaagse muziek. Ook andere dansstijlen kunnen tijdens het dansjaar aan bod komen.

Elk jaar werken we aan mooie choreografieën die we vertonen tijdens het hoogtepunt van ons dansjaar, onze dansvoorstellingen in Cultuurhuis de Warande in Turnhout.

Heb je interesse? Kijk dan gerust verder op onze website voor meer informatie!

Els Van Dyck

Voorzitter, vzw Dance Desire


Organogram

Een overzicht van onze organisatiestructuur vind je hier.

Met steun van

WAAR DANSEN WIJ?

Onze lessen gaan door op de volgende adressen:

Sporthal St. Franciscusschool

Schorvoortstraat 31
2300 Turnhout

Studio 118

Graatakker 118
2300 Turnhout

Thomas More

Campus Blairon 800 (danszaal)
2300 Turnhout
(inrit via Lokerenstraat 110)

Sporthal St. Jozefcollege

Pieter De Nefstraat 4
2300 Turnhout

Sporthal Heilig Graf

Baron Frans du Fourstraat 27
2300 Turnhout