Close

OVER ONS

Wie is wie?

Elena Bauwens

Elena Bauwens

Dag enthousiaste danser! Mijn naam is Elena. Ik ben geboren op 12 juni 2003 en deed mijn eerste danspasjes toen ik 7 jaar oud was. Sindsdien ben ik nooit meer van de dansvloer geraakt! Dansen is gestart als een hobby, maar nu zeg ik met veel trots dat het mijn passie is! Door de jaren heen heb ik me kunnen ontwikkelen en verbeteren in het dansen. In dat proces was Dance Desire de ideale houvast, het perfecte leermiddel en niet te vergeten, een bron van plezier en vriendschap! Een vereniging waar iedereen zichzelf kan zijn en waarmee we elk jaar een kanjer van een show neerzetten! Ik ben dan ook héél erg blij dat ik mijn passie met jullie kan delen. Samen nieuwe technieken ontdekken en jullie helpen om te groeien als danser. Want een passie delen is het mooiste wat er is, of niet? Veel liefs en tot op de dansvloer! Elena

Liesbeth Liesbeth Boeren
Liesbeth

Liesbeth Boeren

Hoi, mijn naam is Liesbeth Boeren. Ik ben bestuurslid en sporadisch lesgever bij Dance Desire. Al jaren is dans mijn grote passie. Ik startte met klassiek ballet op mijn achtste. In mijn jeugdjaren kwamen daar jazzdance en af en toe ook moderne dans bij. Het was gewoon mijn leven toen. Je kon me bijna dagelijks in een danszaal vinden. Nu , in combinatie met werk en gezin, is dat heel wat minder. Maar toch vond ik hier, bij Dance Desire, samen met mijn dochters, een plekje waar het zalig vertoeven is. En zolang mijn botten en spieren het toelaten, zal ik doorgaan. Want dansen bij Dance Desire … dat is gewoon fantastisch leuk!

Stien Stien Boonen
Stien

Stien Boonen

Hallo! Ik ben Stien Boonen en ik ben geboren op 27 december 1997. Toen ik 6 jaar was, ben ik samen met mijn zus bij Dance Desire komen dansen. Ik verslijt mijn dansbroek dus al vele jaren bij deze fijne danssclub en ik ben van plan dat ook nog vele jaren te blijven doen. Bij Dance Desire krijgt IEDEREEN de kans om zich te ontplooien als danser, en daarnaast maak je er ook veel vrienden waar je enorm veel plezier mee zal maken! Toen ik jonger was hebben veel lesgevers mij geïnspireerd, wat mij gemaakt heeft tot de danser die ik nu ben. Ik heb dankzij hen enorm veel geleerd en genoten al deze jaren en ik hoop dat ik dit ook zal kunnen doen voor de danstalentjes van nu. Met veel enthousiasme kijk ik uit naar het nieuwe dansjaar en ik sta te popelen om aan de slag te gaan! Ik ben er alvast helemaal klaar voor! Hopelijk zien we jou binnenkort schitteren op het podium!

Sofie Bruyninckx

Sofie Bruyninckx

Ik ben Sofie Bruyninckx en dans vanaf 2001 bij Dance Desire. In 2011 werd ik lid van het bestuur en sindsdien oefen ik met zeer veel plezier de taak van secretaris uit.

Eline Cuyvers

Eline Cuyvers

Beste dansers, ik ben Eline Cuyvers en ben geboren op 17 maart 1996. Ik ben leerkracht in het lager onderwijs. In 2008 zette ik mijn eerste danspassen en sindsdien heb ik de dansmicrobe erg te pakken. Sinds 2017 kan ik me niet alleen tijdens de schooluren een trotse juf noemen, maar ook tijdens het begeleiden van de G-dansen. Ik geniet ervan wanneer ik zie dat deze leden hun passie voor dansen kunnen tonen door samen, met plezier en vol enthousiasme, hard te werken voor onze jaarlijkse show.

Nathalie Nathalie Daems
Nathalie

Nathalie Daems

Mijn naam is Nathalie Daems en zag het levenslicht op 13 maart 1986. Ik studeerde Sociologie en vond nadien werk als Stafmedewerker Seniorenwerking bij de Socialistische Mutualiteiten. Samen met mijn vriend woon ik in het hartje van Turnhout. Ik ben dan ook een Turnhoutenaar in hart en nieren.Tijdens mijn vrije tijd probeer ik te genieten van de verschillende faciliteiten die deze stad te bieden heeft. De rest van mijn vrije tijd gaat sinds mijn 7 jaar naar mijn grote passie, DANSEN. In 1993 ben ik als klein meisje gestart in het toen nog ‘Rit’s Real Dance Desire’.Hier leerde ik mijn eerste danspasjes. Exact 10 jaar later wilde ik mijn kennis en passie delen met jongere leden en heb ik de stap gezet naar het lesgeven. Zoveel jaren later geniet ik nog elke dag van het dansen en sta ik elk jaar versteld van de mooie creaties die Dance Desire op het podium brengt.

Jitte Jitte Jansen
Jitte

Jitte Jansen

Dag lieve dansers, mijn naam is Jitte Jansen en ik ben geboren op 4 mei 2001. Als kleuter ben ik gestart met turnen maar al snel ben ik overgestapt naar dans. Als 5 jarige ben ik gestart met klassiek ballet. Jazz dance en moderne dans zijn er in de volgende jaren bijgekomen. Sinds 2013 ben ik lid bij Dance Desire en geniet ik elke week van de verschillende danslessen. Elke dag dansen, dat wil ik graag heel mijn leven blijven doen alsook mijn liefde voor dans doorgeven aan anderen. In 2017 kreeg ik de kans om les te geven, mijn droom om dansjuf te worden kwam uit, dit was een kans die ik niet kon laten liggen. Wekelijks geniet ik énorm om dingen bij te leren en deze te kunnen delen met mijn eigen dansers om zo op het einde van het dansjaar een knaller van een show neer te zetten.

Silke Janssen

Silke Janssen

Ik ben Silke Janssen, lesgeefster en bestuurslid bij Dance Desire. Al vanaf een jonge leeftijd heb ik een enorme passie ontwikkeld voor dansen en ik kan nog steeds niet zonder! Ik dans al van mijn 7 jaar bij Dance Desire en sinds 2009 ben ik ook actief als lesgeefster. Mijn doel is om alle dansers zoveel mogelijk bij te leren, maar ook vooral te laten genieten van jazzdans. In mijn functie als bestuurslid sta ik in voor de artistieke vormgeving, de belichting en algemene coördinatie van onze dansvoorstellingen. Daarnaast probeer ik de dagelijkse organisatie van onze vereniging zo goed mogelijk mee te ondersteunen. Dance Desire is voor mij een club waar ik als danseres veel heb geleerd, maar ook heel vaak heb gelachen en genoten. Ik heb hier mensen leren kennen, die mij voor altijd nauw aan het hart liggen!

Lise Lise Luyts
Lise

Lise Luyts

Beste dansers, Mijn naam is Lise Luyts en ik ben geboren op 10 maart 1992. Mijn dans kriebels zijn begonnen in 2004. Toen ben ik begonnen bij Dance Desire. Vanaf 2010 heb ik ook de kans gekregen om te mogen lesgeven aan onze geweldige groepen. Ik probeer ieder jaar nog bij te leren, omdat ik heel graag dans. Ik voel me heel vrij en dan kan ik al mijn spieren nog eens gebruiken. Als er een dansprogramma op tv komt, zit ik met veel plezier te kijken, dan beginnen mijn danskriebels te bewegen en kan ik niet wachten op de volgende dansles…
Veel dansplezier! Groetjes, Lise

Ante Ante Malfait
Ante

Ante Malfait

Beste dansers, mijn naam is Ante Malfait en ben geboren op 2 april 1997. Toen ik 6 jaar was mocht ik voor de 1ste keer naar de dansles en had direct de danskriebels te pakken. Als mijn mama vroeger aan mij vroeg wat ik later wilde worden, was mijn antwoord dansjuffrouw. Na 12 jaar lang zelf les te volgen, komt die droom ook uit en ik zal met veel liefde en plezier mijn dans passie delen met andere dansers. Ik probeer zelf nog elk jaar bij te leren en mezelf te verbeteren.

Jeroen Snoeijs Jeroen Snoeijs
Jeroen Snoeijs

Jeroen Snoeijs

Hoi, mijn naam is Jeroen Snoeijs. Op achtjarige leeftijd startte ik als kleine jongen bij deze club. Doorheen de jaren heb ik mijn passie voor dansen opgebouwd en kreeg ik de kans om mijn eigen creativiteit in danslessen te gebruiken als lesgever. Jarenlang heb ik me actief ingezet als bestuurslid en voorzitter om Dance Desire mee uit te bouwen tot een familie waar iedereen zichzelf kan zijn en zijn passie voor dans kan beleven. Om meer quality time voor mezelf te creëren trok ik me terug uit het bestuur. De passie om dansers te begeleiden kon ik echter niet verbergen. Het is fijn om terug te zijn als lesgever en samen met dit gemotiveerde team te werken aan het Dance Desire van de toekomst!

Loes Loes Stoops
Loes

Loes Stoops

Hoi, ik ben Loes Stoops, bestuurslid en ex-lesgever bij Dance Desire. In 1991 zette ik als zevenjarig meisje mijn eerste danspassen bij deze dansclub, toen nog 'Rits's Real Dance Desire. Elf jaar later stond ik zelf als lesgever voor mijn eigen groepen. In 2004 behaalde ik mijn diploma tot initiator Hedendaagse dans. Dit gaf me de kans om nog meer met dans bezig te zijn (lesgeven op danskampen, jureren op wedstrijden, ...). Zoveel jaren later ben ik nog altijd gepassioneerd door dans. Ik heb steeds geprobeerd om mijn dansers te inspireren net zoals mijn dansjuffen me vroeger hebben geïnspireerd. Mijn motto: dance to inspire and inspire to dance!

Sofie Stoops

Sofie Stoops

Ik ben Sofie Stoops. Als 7jarige zette ik mijn eerste danspasjes bij het toenmalige ‘Rit’s Real Dance Desire’. Hier heb ik de danskriebels te pakken gekregen. Na al die jaren draag ik deze club nog steeds een warm hart toe. In 2018 werd ik bestuurslid, meer bepaald penningmeester. Samen met een team enthousiaste lesgevers en bestuursleden trachten we ieder jaar opnieuw vele dansers te laten genieten van dansen met een spetterende dansshow als jaarlijkse afsluiter.

Fé Fé Thomassen
Fé

Fé Thomassen

Hallo dansers! Mijn naam is Fé Thomassen en ik ben geboren op 11 juni 2003, al sinds ik een kleutertje was, ben ik lid van Dance Desire. In de lagere school voornamelijk nog een gedreven keurturnster die het turnen combineerde met een beetje ballet, en een dansles bij Dance Desire. Maar naarmate de jaren vorderden groeide mijn passie voor het dansen en voor Dance Desire en heb ik het turnen achter mij gelaten. Ik hou ervan om nieuwe technieken en combinaties bij te leren, waar het maar kan. Dat ik dit nu ook kan delen met andere dansers van deze super gezellige vereniging is een droom die uitkomt. Laat ons er een mega dansjaar en spetterende voorstelling van maken!

Yauke Yauke Thomassen
Yauke

Yauke Thomassen

Hey Dansers, mijn naam is Yauke Thomassen en ik geef sinds 2015 les bij Dance Desire. Dat is 8 jaar nadat ik zelf als danseres bij deze club begon. Ook toen wist ik in mijn hoofd al dat ik ooit zelf dansjuf wilde worden. Toen Dance Desire me deze kans gaf heb ik ze dan ook met beide handen gegrepen. Wekelijks ontvang ik mijn dansers met open armen om de beentjes los te gooien en aan het einde van het jaar een show neer te zetten waar alle ogen voor open gaan. Na het opwarmen van alle lichaamsdelen hoop ik mijn enthousiasme voor dans aan mijn dansers te kunnen doorgeven en er samen een topjaar van te maken!

Caroline Van den Broeck

Caroline Van den Broeck

Dag lieve dansers ! Mijn naam is Caroline Van den Broeck en ik ben geboren op 22 augustus 2002. Heb jij zin om wekelijks je dansbenen los te gooien, heel veel plezier te beleven en vriendschappen voor het leven te sluiten? Dan is Dance Desire the place to be!! Toen ik 7 jaar oud was, ben ik begonnen met dansen en ritmische gymnastiek. Dit zijn nog steeds de dingen die ik het liefste doe. Ik heb er altijd van gedroomd om ooit zelf les te mogen geven en vanaf september 2020 wordt deze droom werkelijkheid. Ik kijk er enorm hard naar uit om mijn passie voor dans door te kunnen geven aan andere dansers en er zo elke week opnieuw samen een geweldig leuke dansles van te maken. Hopelijk tot in de dansles! Veel liefs, Caroline

Els Els Van Dyck
Els

Els Van Dyck

Ik ben Els Van Dyck en dansen heeft altijd al in mijn lijf en leden gezeten. Lang, lang, lang geleden volgde ik heel wat jaren klassiek ballet. Na heel wat omzwervingen van studies, op kot gaan, werken en kinderen kopen, kriebelde het zo keihard om terug gaan te dansen. Zo kwam ik in een toffe damesgroep terecht bij Dance Desire… en een jaar later zag onze voorzitter al de kans om mijn toespellingen over hoe je efficiënt je leden kan beheren e.d. om te zetten naar mijn taak in het bestuur. Nog steeds ondersteun ik jong en oud graag zodat het aansluiten van leden, de verzekering aanspreken, de lidkaarten verdelen, aanpassingen voor de website opvolgen e.d. allemaal verloopt zoals het hoort. Ik geniet dus van mijn uurtje dansles in de week en daarnaast geniet ik van het ondersteunen van deze fijne organisatie die drijft op héél wat vrijwillige inzet achter de schermen!

Gitte Gitte Van Dyck
Gitte

Gitte Van Dyck

Mijn naam is Gitte Van Dyck en ben geboren op 27 november 1993 in Turnhout. Als 5-jarige maakte ik deel uit van het publiek van Dance Desire en keek ik met flikkerende oogjes naar de show. De danskriebels waren vanaf toen volop aanwezig en ik mocht dan ook het volgende schooljaar naar de eerste dansles. Om een dans te maken zijn natuurlijk danspasjes, technieken … nodig. Maar … er zit meer in een dansje dan je denkt: vriendschap, plezier, creativiteit en samenwerken zijn ook super belangrijk. Dit alles heb ik geleerd door te dansen bij Dance Desire en wil ik ook vanaf 2015 doorgeven aan mijn dansers. Begin met een glimlach en ga dan aan de slag!

Marlies Marlies Van Dyck
Marlies

Marlies Van Dyck

Dag dansers, ik ben Marlies Van Dyck en ben geboren op 12 oktober 1997. Als kleuter had ik al snel de dansmicrobe te pakken door mijn zus Gitte die eveneens danslerares is bij Dance Desire. Vanaf mijn vijf jaar startte ik dan ook bij deze vereniging. In het dagelijks leven ben ik opvoeder-begeleider waarbij mijn voorkeur gaat naar volwassenen met een verstandelijke beperking. Het lesgeven aan de G-dans geeft mij de kans om deze twee grote passies te combineren, waar ik mij dan ook volledig voor wil inzetten. Samen met mijn team zorgen we voor een jaar vol dans en plezier!

Lotte G Lotte Wouters (*)
Lotte G

Lotte Wouters (*)

Hallo, mijn naam is Lotte Wouters en ik ben geboren op 3 augustus 1999. Toen ik 7 jaar was, zette ik mijn eerste danspasjes bij Dance Desire. Meteen had ik de smaak te pakken en kon je me vaak in de danszaal terug vinden. 9 jaar lang hebben lesgevers mij elke dansles geïnspireerd en sinds 2015 kreeg ik de kans om zelf dansles te geven. Van kleins af aan is dansen mijn grootste passie dus dit was een kans die ik niet kon laten liggen. Ik geniet ervan om elke week weer nieuwe dingen bij te leren en deze te kunnen delen met mijn eigen dansers. Danse desire is een geweldige dansclub waar iedereen welkom is. En onthoud: Dance with your heart and your feet will follow!

Lotte T Lotte Wouters (**)
Lotte T

Lotte Wouters (**)

Hallo, mijn naam is Lotte Wouters en ik ben geboren op 14 november 2000. Toen ik 5 jaar was, ben ik begonnen met dansen. Mijn droom is altijd geweest om dansles te geven. Sinds 2017 is deze droom uitgekomen! Ik geef met alle liefde en plezier les en hoop dit ook zo over te brengen aan mijn dansers. En zeker niet vergeten: Why be moody if you can shake your booty?

Al meer dan 30 jaar organiseert vzw Dance Desire danslessen voor kleuters, kinderen, jongeren en volwassenen. Sinds 2012 bieden we ook G-danslessen aan voor kinderen vanaf 8 jaar met een licht mentale handicap of autisme.

Een team van gemotiveerde lesgevers én een enthousiast bestuur vormt samen vzw Dance Desire en werkt hard om een gans jaar lang fijne en kwaliteitsvolle danslessen aan te bieden.

De basis van onze danslessen ligt bij het aanleren van de technieken uit jazzdans waarbij klassieke en moderne danstechnieken worden gecombineerd op hedendaagse muziek. Ook andere dansstijlen kunnen tijdens het dansjaar aan bod komen.

Elk jaar werken we aan mooie choreografieën die we vertonen tijdens het hoogtepunt van ons dansjaar, onze dansvoorstellingen in Cultuurhuis de Warande in Turnhout.

Heb je interesse? Kijk dan gerust verder op onze website voor meer informatie!

Els Van Dyck

Voorzitter, vzw Dance Desire


Organogram

Een overzicht van onze organisatiestructuur vind je hier.

Met steun van

WAAR DANSEN WIJ?

Onze lessen gaan door op de volgende adressen:

Sporthal St. Franciscusschool

Schorvoortstraat 31
2300 Turnhout

Thomas More

Campus Blairon 800 (danszaal)
2300 Turnhout
(inrit via Lokerenstraat 110)

Heilig Graf - Balletzaal

Sporthal Heilig Graf
Baron Frans du Fourstraat 27
2300 Turnhout

Heilig Graf - Omnizaal

Sporthal Heilig Graf
Baron Frans du Fourstraat 27
2300 Turnhout

Heilig Graf - Turnzaal

Sporthal Heilig Graf
Baron Frans du Fourstraat 27
2300 Turnhout